Slik jobber du mer effektivt med TASKS i TEAMS

Gjennom syv år i enerWE AS har jeg lært meg å bli svært glad i Google sine produkter.

Da enerWE AS tidligere i år fusjonerte med Europower AS ble jeg introdusert for en ny arbeidshverdag der jeg måtte forlate mange av produktene som hjalp meg med å effektivisere og strukturere arbeidshverdagen.

I Europower AS bruker vi i hovedsak Microsoft TEAMS. Jeg har brukt litt tid på å finne meg til rette i TEAMS med tanke på å effektivisere og strukturere arbeidshverdagen, men etter hvert har jeg dratt stor nytte av å bruke TASKS.

Dersom du også kommer fra Google sitt univers, og er på vei over til Microsoft TEAMS, så anbefaler jeg deg å se denne korte videoen “How to use Tasks in Microsoft TEAMS”.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *