Lederrollen er til låns

Det er en utfordring med gründerbedrifter der gründeren leder på overtid. Jeg satt på overtid i enerWE. 7 år. Vi hadde feil prismodell og strategien var utdatert. Vi utviklet oss etterhvert ikke raskt nok, fordi jeg som leder hadde vært med på å innføre alt vi etterhvert måtte endre. Det er krevende å legge ned eller snu stenene du selv har båret frem.

Som mellomleder satt jeg også for lenge i Mintra. 12 år. Jeg var overbevist om jeg var uunnværlig som direktør for salg og marked. Men litt overraskende økte salget betydelig da jeg sluttet. Som stor aksjonær var det veldig bra for meg at noen andre etterhvert passet bedre inn i rollen jeg hadde lånt. Og alle ansatte fortjente også den lederen eller mellomlederen som passet best til rollen. En ny leder som kunne legge ned, snu eller slipe stenene jeg hadde vært med på å bære frem.

Et fotballag trenger en type trener i opprykk, en annen type trener for å beholde plassen i toppserien. Og når laget vinner, så er det laget, og ikke treneren alene som vinner.

Om litt får jeg en ny leder i Europower. Jeg gleder meg stort til Ole Petter Pedersen blir min leder.

Sammen med resten av laget skal vi gjøre opprykk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *