Kan roboter lage et nettsted?

OpenAI er et forskningsinstitutt for kunstig intelligens med hovedkontor i San Francisco, California. OpenAI ble grunnlagt i 2015 av en gruppe teknologiledere og entreprenører, inkludert Elon Musk, Sam Altman, Greg Brockman, Ilya Sutskever og John Schulman. Målet til OpenAI er å fremme og utforske forskningen på kunstig intelligens på en måte som er sikkert og sosialt ansvarlig. OpenAI har utviklet en rekke teknologier og verktøy innenfor kunstig intelligens, inkludert language models som GPT (Generative Pre-training Transformer) og GPT-2.

Gjennom et helt år skal Screensailor as teste ut ChatPGT. Mennesker skal ikke skrive noe av innholdet på Metrics.no. Alt innhold skal genereres av ChatGPT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *